ΑθλητικάΕνημέρωση

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια LIVE για την 28η αγωνιστική της Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο κατάμεστο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Η “μάχη” του Ολυμπιακού, για παρουσία στην πρώτη εξάδα στη βαθμολογία στη Euroleague, συνεχίζεται, με την ομάδα του Πειραιά να υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική, με στόχο να την “πιάσει” στον βαθμολογικό πίνακα. Η Βίρτους Μπολόνια έχει ρεκόρ 17-10.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 16-11 και θα ψάξει την 5η του σερί νίκη στη Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε τελευταία φορά στη διοργάνωση στις 25 Ιανουαρίου, στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης (90-85).

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια από το newsit.gr

Έκτοτε ακολούθησαν θετικά αποτελέσμα με Άλμπα Βερολίνου εντός, Μπάγερν Μονάχου εκτός, Βαλένθια εκτός και Ζαλγκίρις Κάουνας εκτός. Δηλαδή οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πανηγύρισαν τρεις νίκες μακριά από το ΣΕΦ στα τέσσερα ματς… και μάλιστα αντιμετωπίζοντας σημαντικές απουσίες, μία εκ των οποίων δεν είναι άλλη από αυτήν του Σέρβου σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει για την αποψινή αναμέτρηση στους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αντίθετα, μέσα είναι ο Μήτρου-Λονγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την… παράδοση με το μέρος τους, καθώς μετρούν έξι νίκες στα προηγούμενα επτά ματς των δυο ομάδων.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια LIVE για την 28η αγωνιστική της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button