ΑθλητικάΕνημέρωση

Χάμες Ροντρίγκες ο αντί-Μπακασέτας στην Τραμπζονσπόρ – Galaksias Portal News

Ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Βραζιλία και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Τραμπζονσπόρ, η οποία ψάχνει έναν δημιουργικό μέσο, μετά την αποχώρηση του Τάσου Μπακασέτα.

Ούτε στη Σάο Πάολο «στέριωσε» ο Χάμες Ροντρίγκες και ετοιμάζεται να φύγει από τη Βραζιλία. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό συμφώνησε να παίξει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και μετά από επτά μόλις μήνες παρουσίας στο Σάο Πάολο είναι έτοιμος ν’ αλλάξει ξανά εργοδότη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «GeGlobo», η διοίκηση της Σάο Πάολο συναντήθηκε με τον Χάμες για να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους, με τον Κολομβιανό σταρ να έχει παράπονα για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στους αγώνες της ομάδας. Κατά την παρουσία του στη Βραζιλία ο διεθνής άσος αγωνίστηκε μόλις σε 14 ματς σκοράροντας μόνο μια φορά και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του; Πιθανότατα η Τουρκία, καθώς η Τράμπζονσπορ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Τάσου Μπακασέτα, μετά την αποχώρηση του για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Fanatik», ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ερτουγκρούλ Ντογάν, προσπαθεί να πείσει τον Κολομβιανό να μετακομίσει στη γειτονική χώρα.

 

To άρθρο Χάμες Ροντρίγκες ο αντί-Μπακασέτας στην Τραμπζονσπόρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button