Υγεία & Διατροφή

Στο νοσοκομείο δύο οπαδοί της Μπράιτον που δέχθηκαν επίθεση στη Ρώμη – Galaksias Portal News

Δύο οπαδοί της Μπράιτον εισήχθησαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα μετά από επίθεση που δέχθηκαν στη Ρώμη χθες (6/3) ενόψει του πρώτου αγώνα της ομάδας τους στους «16» του Europa League με την Ρόμα (7/3), ανακοίνωσε η ομάδα της Premier League.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δύο οπαδοί μαχαιρώθηκαν και ληστεύτηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δύο φίλαθλοι δέχθηκαν επίθεση καθώς έφευγαν από ένα μπαρ χθες το βράδυ και νοσηλεύτηκαν με ελαφρά τραύματα. Ευτυχώς, δεν είναι σοβαρό», δήλωσε σήμερα (7/3) εκπρόσωπος της Μπράιτον.

«Ο σύλλογος, οι σύνδεσμοι της αγγλικής αστυνομίας και το βρετανικό προξενείο έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους για να τους παράσχουν βοήθεια και υποστήριξη. Θα επαναλάβαμε τις συμβουλές που δώσαμε στους φιλάθλους πριν από τον αγώνα.»

Η Μπράιτον συμβούλεψε τους φιλάθλους της να χρησιμοποιούν καθορισμένα λεωφορεία για λόγους ασφαλείας.

«Η ιταλική αστυνομία συμβουλεύει ότι είναι καλύτερο να αποφεύγονται οι σημαίες και τα χρώματα στην πόλη», ανακοίνωσε η Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντιμετώπισαν βία στη Ρώμη τον Απρίλιο και σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Ρόμα και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ Μπράιτον και Ρόμα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου στη νότια ακτή της Αγγλίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button