Επικαιρότητα

Συνελήφθη «ποντικός» για σωρεία κλοπών – Galaksias.com

Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο, στις 12-02-2024 το απόγευμα στην περιοχή της Θήβας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, για διάπραξη κλοπών, απόπειρας και τετελεσμένης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, μεταμεσονύκτιες ώρες της (12-02-2024) το άτομο μετέβη με έτερους δράστες σε αποθήκη αγροτικών προϊόντων της περιοχής και αφού αφαίρεσαν 3 μπαταρίες μηχανημάτων έργων, ποσότητα καλωδίων και μπρούντζινων σωληνώσεων, αποχώρησαν. Λίγο αργότερα επέστρεψαν και επιχείρησαν εκ νέου να αφαιρέσουν μπρούντζινες σωληνώσεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις το άτομο εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ συνεχιζόμενης της προανάκρισης, όπως προέκυψε -9- άτομα που ενέχονται κατά περίπτωση στις παραπάνω άδικες πράξεις, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Επιπλέον αναζητείται ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Το όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητά τους, ανέρχεται στις 15.000 ευρώ περίπου.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα, καθώς και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, ενώ το άτομο που συνελήφθη θα οδηγηθεί αρμοδίως.

The post Θήβα: Συνελήφθη «ποντικός» για σωρεία κλοπών appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button