Επικαιρότητα

Viral ο Βολιώτης με την κελεμπία – «Σαχάρα γίναμε» – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από έναν νεαρό Βολιώτη που όταν υποδέχθηκε την αφρικανική σκόνη… ντυμένος Αραβας.

Γρήγορα ήταν τα αντανακλαστικά νεαρού επαγγελματία στην πόλη του Βόλου, που όταν είδε τον ουρανό να αλλάζει χρώμα, λόγω του κύματος αφρικανικής σκόνης, φόρεσε την κελεμπία του.

Ο Αντώνης Παππάς στο σύντομο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα και συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές, αλλά και χιουμοριστικά σχόλια, φαίνεται να παρακολουθεί κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου βασικό θέμα είναι η έλευση της αφρικανικής σκόνης.

Αμεσα ο ίδιος φωνάζει «Σαχάρα γίναμε» και βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, δείχνοντας τον ουρανό και στην πόλη του Βόλου. Ντυμένος Αραβας περιγράφει το σκηνικό από τη Νέα Ιωνία… Σαχάρας, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί την περιοχή που μένει, ενώ στο βίντεο εισέρχεται και ο σκύλος του, τον οποίο αποκαλεί «καμήλα».

Πάντως, οι εικόνες από τον πορτοκαλί ουρανό της Μαγνησίας κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ περιόρισαν σημαντικά και τις μετακινήσεις των πολιτών του Βόλου.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από σήμερα Τετάρτη το πρωί και κυρίως μεσημέρι και μετά, θα υποχωρήσουν σημαντικά οι συγκεντρώσεις της Αφρικανικής σκόνης από την χώρα μας.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button