ΑθλητικάΕνημέρωση

Αφαίρεση εισιτηρίου διαρκείας και δια βίου αποκλεισμός σε οπαδό που επιτέθηκε λεκτικά σε διαιτητή – Galaksias Portal News

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά σε περιστατικό λεκτικής επίθεσης προς διαιτητή του αγώνα των «πρασίνων» με τη Φενέρμπαχτσε και ανακοίνωσε ότι τον απέκλεισε δια βίου από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός καταδίκασε την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των τριών διαιτητών του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε -και που πήγε να χαλάσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ- τονίζοντας πως αφαιρέθηκε από το συγκεκριμένο άτομο το εισιτήριο διαρκείας και επισημαίνοντας ότι του επιβλήθηκε από την ΚΑΕ δια βίου αποκλεισμός από το γήπεδο των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός.»

To άρθρο ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αφαίρεση εισιτηρίου διαρκείας και δια βίου αποκλεισμός σε οπαδό που επιτέθηκε λεκτικά σε διαιτητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button