Επικαιρότητα

Θρήνος στη Λάρισα για 46χρονη αξιωματικό της Αστυνομίας – Έσβησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Η 46χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε

Θλίψη έχει σκορπίσει στην περιοχή της Λάρισας η είδηση του θανάτου της 46χρονης αξιωματικού της Αστυνομίας, Μαρίας Κορώνη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα ενός παιδιού, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των οικείων της το πρωί της Κυριακής.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, επιχειρώντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η 46χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε.

Ο θάνατός της οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς.

Την εκλιπούσα αποχαιρέτησε με ανάρτησή του ο αντιστράτηγος, επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας, γράφοντας τα εξής:

““Θανέειν πέπρωται άπασι” — “είναι γραφτό σε όλους να πεθάνουν” (Πυθαγόρας)
Η φίλη και συνάδελφος Μαρία Κορώνη, Αξιωματικός και Ψυχολόγος της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας , τόσο αιφνίδια, έφυγε σήμερα το πρωί………….
Δυναμική αλλά και ευαίσθητη… Μητέρα αλλά και Αστυνομικός που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τη μετριότητα, πάντα αγωνιζόμενη για το καλό του Σώματος και των Συναδέλφων…δραστήρια και με τεκμηριωμένη άποψη……
Καλό ταξίδι αγαπητή μας Μαρία…… Καλό Παράδεισο……”

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button