Τρόπος Ζωής

Τιμή να παντρέψω τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Galaksias Portal News

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μαζί με τον Μανώλη Κονταρό. Τους συνδέει άλλωστε δυνατή φιλία.

Με αφορμή την επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα, ο Μανώλης Κονταρός μιλά στο Secret των Παραπολιτικών για τα επαγγελματικά του σχέδια, το ατύχημα που είχε πριν από 13 χρόνια και το ενδεχόμενο να παντρέψει τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πού εμφανίζεσαι αυτή την περίοδο;

Αυτή την περίοδο εμφανίζομαι στο «Cabana Live Stage», μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή. Εγώ κάνω το παραδοσιακό κρητικό, η Τζένη το δημοτικό και ο Βασίλης με τον Θοδωρή το λαϊκό.

Έχεις τέσσερα παιδιά. Έχει κανένα έφεση στο τραγούδι;

Σε όλα τα παιδιά μου αρέσει το τραγούδι, αλλά επαγγελματικά δεν θέλησε κανένα να το ακολουθήσει.

Με τη γυναίκα σου είστε 27 χρόνια μαζί. Έχετε περάσει κρίση;

Όχι, δεν έχουμε περάσει κρίση, όλα είναι µια χαρά. Θαυμάζω την υπομονή της, γιατί είμαι δύσκολος. Λείπω πολύ από το σπίτι και μεγάλωσε με πολλή σοβαρότητα και αξιοπρέπεια τα παιδιά μας.

Είστε φίλοι με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία;

Γνώριζα τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαμε μια μέρα μαζί στην «Ψαρόσκαλα» και από τότε γίναμε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί με τον Βασίλη έχουµε κοινούς φίλους εκεί.

Τι άνθρωπος είναι;

Είναι πολύ αληθινός, αυθόρμητος και μερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια.

Πιστεύεις ότι θα παντρευτούν;

Δεν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό.

Θα ήθελες να τους παντρέψεις;

Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν μου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιμή για μένα.

Πριν από 13 χρόνια είχες ένα ατύχημα. Τι είχε συμβεί;

Έφευγα από το μαγαζί όπου δουλεύω τώρα και σταμάτησα στην άκρη του δρόµου να ξεκουραστώ για λίγο. Εκεί που κοιμόμουν, ήρθε κάποιος, έπεσε πάνω µου και µου προκάλεσε ρήξη στη σπονδυλική στήλη. Από τότε δεν μπορώ να περπατήσω.

Με τον άνθρωπο που έπεσε πάνω σου µε το αυτοκίνητο έχετε κάποια επαφή;

Η στάση του µετά το τροχαίο ήταν απαράδεκτη και, για να μην ξεφύγω, δεν ήθελα να έχω καμία εκκρεμότητα µε εκείνον και τον απήλλαξα από όλα τα δικαστήρια, και ποινικά και αστικά. Δεν πήγα σε κανένα δικαστήριο. ∆εν ήθελα να έχω καμία παρτίδα μαζί του.

Όταν οι γιατροί σού είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσεις, πώς αντέδρασες;

Ήταν δύσκολο αυτό το άκουσμα. Τις πρώτες μέρες ήμουν πολύ πεσμένος, αλλά πολύ γρήγορα είπα ότι θα το παλέψω και συνέχισα.

Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Το παλεύω. Έχω καλή ψυχολογία – η ζωή συνεχίζεται, έστω και έτσι. Παραμένω και στη δουλειά μου και στην κοινωνία το ίδιο δυνατός όπως και πριν.

Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις;

Όχι, ποτέ. Προφανώς τις πρώτες μέρες που μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, ήταν λίγο μαύρα για μένα τα πράγματα, αλλά μετά το πάλεψα. Κατόρθωσα και ξανασηκώθηκα και περπατούσα με πατερίτσες. Έπειτα από δύο χρόνια επέστρεψα στη δουλειά, αλλά μετά άφησα τις φυσικοθεραπείες και κάθισα ξανά στο καροτσάκι.

To άρθρο Μανώλης Κονταρός: Τιμή να παντρέψω τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button