Τρόπος Ζωής

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου στο «αντίο» της μητέρας της – Υποβασταζόμενη από την κόρη της Όλγα

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου, αποχαιρέτησε σήμερα (23.02.2024) στο κοιμητήριο Ηλιούπολης τη λατρεμένη της μητέρα Ελένη Στέρπη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. 

Η Άντζελα Δημητρίου, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, με την οποία συμφιλιώθηκε υπό τις παρούσες δυσάρεστες συνθήκες, είπε το στερνό αντίο στην μητέρα της στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Η λαοφιλής τραγουδίστρια, έφτασε στον ιερό ναό υποβασταζόμενη από την κόρη και οικεία της πρόσωπα. Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής η Όλγα Κιουρτσάκη με δάκρυα στα μάτια, δεν άφηνε από το πλευρό της τη μητέρα της.

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της Άντζελας Δημητρίου, ντυμένοι στα μαύρα αποχαιρέτησαν την ηλικιωμένη γυναίκα συμπαριστάμενοι στις δυο γυναίκες -απουσίαζε ο σύζυγος της Όλγας, Φώτης Λιώσης.

Ένα μήνυμα σε ένα από τα δεκάδες στεφάνια που γέμισαν το χώρο ήταν εκείνο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ένα μήνυμα αγάπης και σπαραγμού, ένα μήνυμα στη μνήμη της γυναίκας που έφυγε, από την ίδια της την κόρη. «Καλό ταξίδι μανούλα μου, θα σ’ αγαπώ για πάντα», έγραφε το στεφάνι της Άντζελας Δημητρίου. 

Στο πλευρό των δυο γυναικών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, o Γιάννης Λοβέρδος, ο Βασίλης Καπερνάρος,  η Σοφία Βόσσου, η Εύη Δρούτσα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η Άντζελα Δημητρίου, δε παρέλειπε σε κάθε της συνέντευξη να αναφερθεί στην αγαπημένη της μητέρα και στο πόσο δεμένη ήταν μαζί της.

«Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε, γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ.

To άρθρο Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου στο «αντίο» της μητέρας της – Υποβασταζόμενη από την κόρη της Όλγα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button