ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μέχρι το τέλος ενός αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα» – Galaksias Portal News

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει πως μέχρι το τέλος ενός αγώνα στο ποδόσφαιρο, μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός για την φάση των «16» του Conference League υπογράμμισε την σημασία που θα έχει για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον ίδιο να τονίζει πως σε ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος μπορούν να γίνουν μέχρι και θαύματα.

Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» μάλιστα δεν παράλειψε να αναφέρει πως η ομάδα του με τις δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες ενάντια σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό έκανε ένα πισογύρισμα, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.

Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

Για το αν γίνονται θαύματα:

«Πρόκειται για θαύμα, θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας γι’ αυτά τα δύο κακά αποτελέσματα, να δώσουμε ωραία απάντηση και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας αύριο, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πλάνο και αν θα πάρει ρίσκο:

«Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να τρελαθούμε και να ξεκινήσουμε το ματς βιαστικά. Στο πρώτο ματς μέχρι το 30ο λεπτό ήταν 0-0 και μέσα σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε γκολ. Να κλάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μέχρι και την λήξη μπορούν να γίνουν τα πάντα. Να είμαστε ορθολογικοί, αλλά πρέπει να πάρουμε και ρίσκα».

Για το αν πήρε μαθήματα από αυτά τα δύο ματς:

«Σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, όταν ήρθα το πιο σημαντικό ήταν αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ, το νικήσαμε και τα ματς με την Φερεντσβάρας και προκριθήκαμε, όλα αυτά παίζοντας καλά. Στη συνέχεια ίσως να επαναπαυθήκαμε πως όλα διορθώθηκαν. Αυτό είναι το μάθημα, πρέπει να ξαναρχίσουμε την δουλειά».

Για το ψυχολογικό κομμάτι:

«Η ζημιά είναι πολύ περισσότερη ψυχολογική, μας πλήγωσε γιατί αρχίσαμε να αμφιβάλουμε για το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Μίλησα πολύ με τους παίκτες, τους είπα να πιστέψουν στην αξία τους, ό,τι είναι καλύτεροι ή ίσοι με τον αντίπαλο, να ξαναπιστέψουμε στον εαυτό μας, και να μην πιστεύουμε πως επειδή πήγε κάτι στραβά όλα πήγαν χαμένα».

Για το τι θέλει να δει καλύτερα:

«Πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση, θέλω η ομάδα να τα δώσει όλα και να παίξει όσο το καλύτερο μπορεί. Εάν το κάνει αυτό τότε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε και ίσως να προκριθούμε».

Για την Κ19:

«Eίναι παιδιά που τα ξέρω, έχω δει πολλούς απ’ αυτούς και στη β’ ομάδα, θέλω και από εδώ να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».

Για το αν βλέπει το ματς ως επανεκκίνηση:

«Φυσικά και το βλέπουμε έτσι, θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή ενόψει και των αγώνων των playoffs , ώστε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σταθερά αποτελέσματα, υπάρχουν οι νίκες, οι ήττες, τα πισωγυρίσματα. Για εμάς ήταν το πισωγύρισμα, να επανέλθουμε και να συνεχίσουμε στα playoffs με στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα».

 

 

 

 

To άρθρο Μεντιλίμπαρ για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: «Μέχρι το τέλος ενός αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button