Υγεία & Διατροφή

Εορτασμός της επετείου της Suzuki Hayabusa – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ανάμνηση της 25ης επετείου της θρυλικής Suzuki Hayabusa, θα είναι η εκδήλωση Hayabusa Homecoming, στην οποία η Suzuki Motor USA προσκαλεί τους ιδιοκτήτες Suzuki να συμμετάσχουν. Αυτό αποφασίστηκε μετά την επιτυχία του εναρκτήριου Αγώνα που πραγματοποιήθηκε στους Παγκόσμιους Τελικούς της Pomona της National Hot Rod Association τον Νοέμβριο.

Η εκδήλωση Homecoming θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια των NHRA Four-Wide Nationals στην κατηγορία NHRA Drag Racing στο zMAX Dragway στο Concord, NC στις 27 Απριλίου. Οι προεγγεγραμμένοι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Suzuki θα λάβουν δωρεάν είσοδο στην κερκίδα το Σάββατο 27 Απριλίου και δωρεάν VIP πάρκινγκ για την ημέρα – εάν έρθουν με τη Suzuki μοτοσυκλέτα τους.
Οι δραστηριότητες Hayabusa Homecoming θα προβάλλονται στη γιγαντοοθόνη της Suzuki στο NHRA από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν:
Δωρεάν είσοδος στην κερκίδα για το Σάββατο στο Four-Wide Nationals για τους πρώτους 200 αναβάτες μοτοσυκλετών της Suzuki που εγγράφονται online.
Δωρεάν χώρος στάθμευσης VIP μοτοσυκλετών Suzuki κοντά στο NHRA Midway (μόνο για ιδιοκτήτες Suzuki.) Οι πρώτοι 200 ​​αναβάτες της Suzuki Hayabusa που θα εγγραφούν θα λάβουν επίσης ένα αποκλειστικό πακέτο δώρου για την 25η επέτειο της Hayabusa για να τιμηθεί η διάσημη sportbike.
Μια εμφάνιση της ομάδας Moore Mafia του Chris Moore, ενός διάσημου κατασκευαστή μοτοσυκλετών drag race και YouTuber που θα τρέξει την βελτιωμένη με Turbo Hayabusa στην επική πίστα zMAX Dragway, επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή απόδοση της Suzuki Hayabusa.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις και συνομιλίες θαυμαστών με τον Chris Moore και τα μέλη της ομάδας RevZilla/Motul/Vance & Hines Suzuki Pro Stock Motorcycle θα ακολουθήσουν. Επίσης ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μοτοσυκλετών NHRA Pro Stock Gaige Herrera, ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Pro Stock Μοτοσυκλέτας NHRA Vance & Hines Crew Chief Eddie Krawiecz και ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Pro Stock Μοτοσυκλέτας, θα βρίσκονται εκεί για να συνομιλήσουν με το κοινό.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τραβήξουν τη φωτογραφία τους σε μια πραγματική Vance & Hines Pro Stock Hayabusa. Ο Chris Moore της Moore Mafia και η turbo Hayabusa θα είναι σε ετοιμότητα, θα μπορούν να κάνουν παρέα με το κοινό, θα απαντούν σε ερωτήσεις και θα κάνουν αστραπιαία περάσματα στην πίστα zMAX Dragway. Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση Hayabusa Homecoming θα βιώσουν όχι μόνο Αγώνες drag Hayabusa NHRA παγκόσμιας κλάσης στην απίστευτη πίστα zMAX Dragway τεσσάρων διαδρόμων, αλλά θα γιορτάσουν επίσης τον επαναπροσδιορισμό της απόδοσης της μοτοσυκλέτας Hayabusa από το 1999.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button