ΕνημέρωσηΠολιτική

O Bαγγέλης Μαρινάκης προσέλαβε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, πρώην διαιτητής της Premier League αλλά και αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ στην Ελλάδα, έπιασε δουλειά ως ο νέος αναλυτής διαιτησίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως αποκαλύπτει η «The Telegraph».

Ο Κλάτενμπεργκ, που μέχρι πρόσφατα ήταν ο επικεφαλής διαιτητής στην εκπομπή του BBC με τίτλο «Gladiators» («Μονομάχοι»), ανέλαβε πολύ σημαντικό πόστο στους «ξυλοκόπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 48χρονος εθεάθη στο «Σίτι Γκράουντ» το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Γουέστ Χαμ για την Premier League, μαζί με τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου – αλλά και του Ολυμπιακού – Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην παρέα τους ήταν και ο Τόνι Σκόουλς, επικεφαλής ποδοσφαίρου της Premier League.

Η Φόρεστ έχει πάρα πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και τις υποδείξεις του Video Assistant Referee τη φετινή σεζόν, με την πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ να εκλαμβάνεται ως μία κίνηση για τη βελτίωση της κατανόησης των κανονισμών αλλά και των σχέσεων με τους διαιτητές.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Νότιγχαμ έχει ήδη υποβάλλει την τρέχουσα σεζόν τρεις επίσημες καταγγελίες προς την PGMOL (Professional Game Match Officials Limited – το σώμα που είναι υπεύθυνο για τον ορισμό διαιτητών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα του αγγλικού ποδοσφαίρου), αναφορικά με διαιτητικές αποφάσεις που ήταν εναντίον της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button