ΕνημέρωσηΟικονομία

Ο Σκοτ Πόλαρντ υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς – Galaksias Portal News

Ο παλαίμαχος σέντερ του NBA, Σκοτ Πόλαρντ, ο οποίος το 2008 στέφθηκε πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς, όπως γνωστοποίησε η σύζυγός του μέσω των social media.

«Ο Σκοτ έχει μια νέα καρδιά!» έγραψε η Ντον Πόλαρντ στο Twitter, και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επέμβαση πήγε καλά και μου είπαν ότι η καρδιά είναι μεγάλη, δυνατή και ταιριάζει τέλεια! Τώρα στο κρίσιμο κομμάτι της ανάρρωσης. Ευχαριστώ όλους για τις συνεχείς προσευχές και την υποστήριξη, αλλά, περισσότερο απ’ όλους, ευχαριστώ θερμά τον δότη, τον ήρωά μας».

Ο Πόλαρντ, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (12/2) έγινε 49 ετών, χρειαζόταν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, λόγω βλάβης στην καρδιά του από ιό, από τον οποίο προσβλήθηκε το 2021.

Πιθανότατα ο ιός προκάλεσε μια γενετική πάθηση, για την οποία έμαθε ο Πόλαρντ από τότε που αυτή κόστισε τη ζωή στον πατέρα του σε ηλικία 54 ετών, όταν ο Σκοτ ήταν 16. Η σωματοδομή του Πόλαρντ περιέπλεξε τις προσπάθειες για να βρεθεί δότης με αρκετά μεγάλη καρδιά, η οποία να μπορεί να «υποστηρίξει» το υψους 2,11 μέτρων και βάρους 118 κιλών σώμα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πόλαρντ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Κάνσας και επελέγη στο ντραφτ του 1997 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Αγωνίστηκε για 11 χρόνια στο NBA και φόρεσε τις φανέλες πέντε ομάδων.

Μετά τους Πίστονς έπαιξε σε Σακραμέντο Κινγκς, Ιντιάνα Πέισερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους αγωνίστηκε για 55 δευτερόλεπτα στους τελικούς του 2007, ενώ την επόμενη χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς, παρά τον τραυματισμό που υπέστη τον Φεβρουάριο και ο οποίος τον έθεσε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button