Επικαιρότητα

Ενισχύονται σημαντικά οι αστυνομικές υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο – Galaksias.com

Πρόκειται για μια ενίσχυση η οποία «όχι μόνο θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην ασφάλεια των τουριστών επισκεπτών και των μόνιμων κατοίκων των περιοχών όπου θα αστυνομεύουν αλλά και θα αποφορτιστούν οι ήδη βεβαρυμένες Υπηρεσίες μας και οι μόνιμοι υπηρετούντες συνάδελφοι μας», αναφέρει η ΕΑΥΗ

Με σημαντικότατο αριθμό αστυνομικών ενισχύονται οι υπηρεσίες στις τουριστικές περιοχές του νομού Ηρακλείου και ειδικότερα τα Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και Χερσονήσου, σύμφωνα με διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ίσως ενίσχυση που έλαβαν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια στον νομό, η οποία επετεύχθη μετά και τις επαφές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου με την πολιτική και τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, αλλά και με την αρωγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, όπως αναφέρει η ΕΑΥΗ. 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου σε ευχαριστήρια επιστολή για τη θετική αυτή έκβαση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη ικανοποίηση λάβαμε τη σημερινή ανωτέρω (α) σχετική διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία ένας σημαντικότατος αριθμός Αστυνομικών θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες που επιφορτίζονται τον τεράστιο όγκο τουριστών επισκεπτών στο Νομό μας και ειδικότερα τα Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και Χερσονήσου. Μια ικανοποίηση που έρχεται ως αποτέλεσμα των κόπων και των προσπάθειών της Ένωσής μας, η οποία με συνεχόμενα έγγραφα-καταγγελίες-παρεμβάσεις, τόσο με τα ανωτέρω (β) και (γ) σχετικά, όσο και με προσωπικές και κατ’ ιδίαν επαφές, με τελευταία κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολακόπουλου Ανδρέα και με άλλους φορείς, επέφεραν το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα. Είναι η μεγαλύτερη ίσως ενίσχυση που έλαβαν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια στο Νομό μας. Μια ενίσχυση η οποία όχι μόνο θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην ασφάλεια των τουριστών επισκεπτών και των μόνιμων κατοίκων των περιοχών όπου θα αστυνομεύουν αλλά και θα αποφορτιστούν οι ήδη βεβαρυμένες Υπηρεσίες μας και οι μόνιμοι υπηρετούντες συνάδελφοι μας.

Αρωγός σε όλη μας αυτή την προσπάθεια όπως και πάντα ήταν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) η οποία δια του προέδρου κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόρη αφουγκράστηκε τα προβλήματα που θέσαμε και με τις αντίστοιχες πιέσεις της προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ βοήθησε αποτελεσματικά προς το σκοπό αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους κ.κ. Υπουργό και Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, όσο και τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την ανταπόκριση τους στις εκκλήσεις μας σχετικά με την ενίσχυση που αιτηθήκαμε, με την επισήμανση και την ελπίδα σε μεταγενέστερες διαταγές να δούμε την ενίσχυση και του Α.Τ. Μαλεβιζίου, μιας υπηρεσίας που επιφορτίζεται με την αστυνόμευση τεράστιας περιοχής με ανάλογο τουριστικό ενδιαφέρον.

Το πολύτιμο αυτό αγαθό του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που αποφερει τεράστια οφέλη τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στη Χώρα γενικότερα, είναι χρέος όλων μας να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και η Ένωση μας θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, στηρίζοντας πάντα τις Υπηρεσίες με τουριστικό ενδιαφέρον και τους συναδέλφους μας που υπηρετούν σε αυτές».

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button