ΕνημέρωσηΠολιτική

«Πολεμικά συμβούλια» στο παρασκήνιο για τον αντίπαλο του Κασσελάκη – Η «εκλεκτή» του Τσίπρα και οι «ρυθμιστές»

Ξημερώματα βρήκαν τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συζητούν και να διαβουλεύονται για το ποιος θα κατέβει υποψήφιος Πρόεδρος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Με το που ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του αν μη τι άλλο επεισοδιακού πριν καν αρχίσει συνεδρίου, μετά και την βόμβα του Αλέξη Τσίπρα, οι επαφές φούντωσαν προκειμένου να καταλήξουν έως την Κυριακή στο πρόσωπο το οποίο θα μπορεί να νικήσει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για τον Αλέξη Τσίπρα οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν κατ΄ αρχήν γιατί επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να μιλήσει αλλά και ποιον θα στηρίξει με τους περισσότερους να καταλήγουν στην Όλγα Γεροβασίλη όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr. Τα πρόσωπα ενδιαφέροντος που ασκούν μεγάλη επιρροή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Παππάς.  

Η διαδικασία και οι επικρατέστεροι

Οι σύνεδροι θα πρέπει την Κυριακή να επικυρώσουν την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για προσφυγή στις κάλπες αλλά και τις υποψηφιότητες οι οποίες βέβαια πριν υποβληθούν θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τις απαραίτητες υπογραφές.

Αν για κάποιο λόγο όλες οι πλευρές δουν ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν βοηθάει η προσφυγή στις κάλπες δεν αποκλείεται να δούμε άλλου είδους εξελίξεις. Επικρατέστερη από την αντίπαλη πλευρά θεωρείται η Όλγα Γεροβασίλη παρά το γεγονός ότι ακούγεται και το όνομα του Σωκράτη Φάμελλου.

Αυτό πάντως που τονίζουν είναι ότι αν οι δυο «μονομάχοι» έχουν μικρή διαφορά τότε ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει από εκεί που ξεκίνησε με την απειλή του διχασμού να είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

Σήμερα μιλάει ο Τεμπονέρας

Από την άλλη, ο Διονύσης Τεμπονέρας ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα μετά τις 12 το μεσημέρι στο συνέδριο, δεν θεωρείται ακόμα βέβαιο ότι θα επιχειρήσει σε αυτή τη φάση να αναμετρηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ημερομηνία της κάλπης

Επίσης, όσον αφορά στην ημερομηνία που θα στηθεί η κάλπη όλα πρέπει να έχουν τελειώσει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου να παρουσιαστεί στον στρατό εκτός και αν ζητήσει και πάρει μικρή αναβολή.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν και τις τελευταίες πληροφορίες στη σημερινή σύσκεψη του newsit.gr

To άρθρο «Πολεμικά συμβούλια» στο παρασκήνιο για τον αντίπαλο του Κασσελάκη – Η «εκλεκτή» του Τσίπρα και οι «ρυθμιστές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button