ΕνημέρωσηΠολιτική

Δύο νεκροί και τουλάχιστον 40 τραυματίες σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Galaksias Portal News

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν σε καραμπόλα οχημάτων που σημειώθηκε χθες Παρασκευή σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας. Γύρω στις 14:00 (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος) ένα φορτηγό μπετονιέρα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μπάστροπ, βορειοανατολικά του Όστιν.

Ένα νήπιο που επέβαινε στο λεωφορείο βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σκοτώθηκε επίσης ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε το σχολικό και προσέκρουσε σε αυτό επειδή δεν πρόλαβε να φρενάρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν 44 νήπια και 11 ενήλικοι που επέστρεφαν από εκδρομή σε ζωολογικό κήπο. Στα άλλα δύο οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί τους, ανέφερε η αστυνομία.

Τέσσερις τραυματίες, των οποίων η κατάσταση χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. Άλλοι έξι σοβαρά τραυματισμένοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα, ενώ στους υπόλοιπους τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και ορισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για να δεχθούν περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button