Επικαιρότητα

«Βούλιαξε» η πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη (vid, pics) – Galaksias.com

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε! Το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι ξεκίνησε επίσημα, με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης γεμάτη χορό, μουσική και ατέλειωτο κέφι. Οι ομάδες του καρναβαλιού παρουσιάσαν τις στολές τους διασκεδάζοντας με την ψυχή τους, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με τη συναυλία της Αναστασίας

  • Λάμψη, χορός και τραγούδι έδωσαν την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού
  • Εντυπωσιακή πασαρέλα των ομάδων με τις στολές τους

Μουσική, χορός και αστείρευτο κέφι είναι η παραδοσιακή συνταγή για το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι διαχρονικά! Η πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη βούλιαξε από χιλιάδες πολίτες που έγιναν όλοι Μια Παρέα, στη πιο φαντασμαγορική τελετή έναρξης που έχει δει η πόλη. Την επίσημη έναρξη έδωσε ο δήμαρχος Ρεθύμνου, κάτω από τα λαμπερά φώτα αμέτρητων πυροτεχνημάτων, ενώ το πρόγραμμα παρουσίασε το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΚΡΗΤΗ TV, Λευτέρης Κουμαντάκης και Χριστιάννα Σκούρα.

Μοναδική στιγμή της βραδιάς η πασαρέλα των ομάδων, οι οποίες παρουσίασαν τις φετινές στολές τους, μέσα στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα, σκορπίζοντας μεταδοτικά χαμόγελα και κέφι σε όλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής Ρεθύμνου, ενώ μικροί και μεγάλοι χόρεψαν με την ψυχή τους, στέλνοντας ευχές και ανυπομονώντας για τη μεγάλη παρέλαση στις 17 Μαρτίου.

Της επίσημης έναρξης προηγήθηκε ένα ξεχωριστό μουσικοθεατρικό σόου παρουσιάζοντας τη θεματική του φετινού καρναβαλιού που δεν είναι άλλη από τη μια μεγάλη παρέα που γινόμαστε κάτω από την ομπρέλα του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού, ενώ η κορύφωση της βραδιάς ήταν η συναυλία της Αναστασίας, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button