Τρόπος Ζωής

Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος – Galaksias Portal News

«Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η ηθοποιός μίλησε για την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, τη σχέση της με το χρόνο, τον έρωτα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια.

«Όταν είδα τις πρώτες ρυτίδες, τις καλωσόρισα. Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου λευκά. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 ετών και η μαμά μου είχε ζητήσει να την προσέχω. Ακόμα την νοιάζομαι. Της μιλούσα και την είχα προετοιμάσει για τα πάντα.

Πάει ένας ψηλός στο καρναβάλι, της κάνει μία ροπαλιά, του δίνει ένα χαστούκι και της ρίχνει σπρέι στα μάτια. Για να την υποστηρίξω, έπιασα τον άλλον από τον λαιμό.

Πέρασαν από τη ζωή μου πολύ ωραίοι άνδρες, αλλά η Μπέττυ είχε καλύτερους. Την βλέπω που χαίρεται με την εκπομπή της και χαίρομαι και εγώ. Θα ξαναέκανα κάτι τηλεοπτικό μαζί της», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε πως «όλα γίνονται στη ζωή αν το θες».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε και για την ελληνική συμμέτοχη στη Eurovision: «Δεν τρελαίνομαι για το τραγούδι, το θεωρώ παλιό, ξεπερασμένο. Το Balcan ethnic σαν ύφος το έχουμε στείλει πολλές φορές στον διαγωνισμό».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Έχουν πει για έμενα τα ΜΜΕ ότι είμαι λίγο κου κου. Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη. Μιλούσα για την ηλιαθέαση και με κορόιδευαν, λέγοντας ότι “τρώω ήλιο”. Με την επισιτιστική κρίση θα τα βγάλω σίγουρα πέρα, γιατί τρέφομαι με ήλιο».

   

Κλείνοντας, η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε: «Το σεξ δεν είχε ποτέ πρωταρχικό ρόλο για εμένα. Αν έβαζα σε σειρά τις ανάγκες μου θα ήταν ύπνος, φαγητό και σεξ. Στις σχέσεις μου πλέον ξέρω πολύ καλά τι θέλω, αλλά περνάω υπέροχα με τον εαυτό μου.

Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου θέλω να έχει χιούμορ και να είναι survivor, αλλά όχι να είμαι πιο άνδρας από εκείνον. Θέλω να ερωτευτώ το μυαλό του, τον τρόπο του. Δεν θα πήγαινα με κάποιον άνδρα αν δεν ένιωθα έλξη, απλά και μόνο από ανάγκη. Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button