ΑθλητικάΕνημέρωση

Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του από την Ομοσπονδία του Καμερούν – Galaksias Portal News

Ο Σαμουέλ Ετό υπέβαλε την παραίτηση από την προεδρία της ομοσπονδίας του Καμερούν, με την ποδοσφαιρική Αρχή της χώρας της Αφρικής -όμως- να μη την κάνει αποδεκτή.

Η εκτελεστική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν (Fécafoot) αρνήθηκε την παραίτηση του προέδρου, πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, Σαμουέλ Ετό, την οποία είχε παρουσιάσει ο τελευταίος μετά το αποκλεισμό των «Αδάμαστων Λιονταριών» από το Κύπελλο Αφρικής.

Να αναφέρουμε όμως ότι την ίδια όμως στιγμή, το όνομα του Ετό έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο στημένων αγώνων, σωματικών απειλών και υποκίνησης βίας.

Ο Σαμουέλ Ετό «παρουσίασε την παραίτησή του στα μέλη του ομοσπονδιακού εκτελεστικού οργάνου, καλώντας τα να κάνουν το ίδιο», ανέφερε έγραψε ο γενικός γραμματέας της Fécafoot, Μπλεσέ Blaise Τζουνάνγκ σε δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα το πρωί (6/2). Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι έχει αρθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

«Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής αποφάσισαν να συνεχίσουν τη θητεία τους και απέρριψαν ομόφωνα την παραίτηση του προέδρου», προσθέτει το κείμενο.

To άρθρο Σαμουέλ Ετό: Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του από την Ομοσπονδία του Καμερούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button