Υγεία & Διατροφή

Aprilia RS 457 – Άνοιξε η πλατφόρμα για online προ-παραγγελία και ανακοινώθηκε η τιμή της

H Aprilia RS 457, η νέα δικύλινδρη σπορ μοτοσυκλέτα που έχει σχεδιαστεί για νέους αναβάτες κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά με μία ειδική online διαδικασία η οποία μόλις ενεργοποιήθηκε στην ιστοσελίδα APRILIA.COM.

Η Aprilia RS 457 είναι μια καθαρόαιμη σπορ μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση για μοτοσυκλέτες που είναι τεχνολογικά και στυλιστικά προηγμένες και, ταυτόχρονα, εύκολες και προσιτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρή και ευχάριστη στη οδήγηση , με εκλεπτυσμένες τεχνικές λύσεις και ηλεκτρονική διαχείριση, που προέρχονται απευθείας από τις ανώτερες κατηγορίες, η Aprilia RS 457 διατίθεται στην ενδεικτική λιανική τιμή των 7.199 ευρώ.

Οι πρώτες RS 457, ενός πραγματικού κοσμήματος που ενσωματώνει την τεχνογνωσία της Aprilia από τις πίστες αγώνων όλου του κόσμου, θα προορίζονται για όσους αποφασίσουν να κάνουν online κράτηση για την αγορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aprilia RS 457

Μετά την παρουσίαση της RS 660, η οποία έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο στην Ευρώπη, η Aprilia συμπληρώνει τη σπορ γκάμα της μπαίνοντας σε μια νέα κατηγορία που κοιτάζει προς το μέλλον, τόσο τις νέες γενιές όσο και τις νέες αγορές.

Η Aprilia RS 457 είναι το αποτέλεσμα ενός εντελώς νέου σχεδίου και έχει, μεταξύ των δυνατών σημείων της, την ελαφριά αίσθηση, διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος για μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης Α2, την ευκολία χειρισμού και τον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η RS 457 έχει σχεδιαστεί για να συνοδεύει τους αναβάτες της καθώς προοδεύουν και εξελίσσονται, τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα.

Η νέα σπορ μοτοσυκλέτα της Aprilia κινείται από έναν υπερσύγχρονο, υγρόψυκτο παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα με 2ΕΕΚ και τέσσερις βαλβίδες/κύλινδρο, με απόδοση 50 ίππων (35 kW), τη μέγιστη δυνατή για μια μοτοσυκλέτα κατηγορίας διπλώματος Α2.

Το καθαρό νούμερο ισχύος συνδυάζεται με το βάρος της μοτοσυκλέτας: 159 κιλά χωρίς υγρά (175 κιλά σε κατάσταση λειτουργίας), για μια αναλογία ισχύος/βάρους που είναι απλά ασυναγώνιστη.

Το πλαίσιο αλουμινίου, με ενεργό τμήμα τον κινητήρα και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις συνθέτουν μια υποδειγματική αρχιτεκτονική πλαισίου.

Σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, ο στάνταρ ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι πληρέστατος: γκάζι Ride by Wire, τρία riding mode, ABS και ρυθμιζόμενο traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το quickshift για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων.

Aprilia RS 457

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button