ΑθλητικάΕνημέρωση

«Χάσαμε δύο βαθμούς, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο» – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ πήρε στο τέλος την ισοπαλία με 1-1 από την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League 1, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται όμως στις ευκαιρίες της ομάδας του στο τέλος του αγώνα.

Μετά το γκολ της ΑΕΚ που άνοιξε το σκορ, ο ΠΑΟΚ είχε ένα δοκάρι και 2-3 ευκαιρίες για γκολ μέχρι να ισοφαρίσει το ματς, γεγονός στο οποίο στάθηκε ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Έχω δύο απόψεις, μία επαγγελματική που λέει ότι παίζαμε κόντρα μία οργανωμένη ομάδα που βασίζεται στα φυσικά της προσόντα, αν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μην χάσεις το παιχνίδι. Από την άλλη συναισθηματικά, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, χάσαμε δύο βαθμούς.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα το σημερινό παιχνίδι για να κρίνω τι έρχεται, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι μάχη, απομένουν 14 παιχνίδια. Μετά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήμασταν χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση του Conference και δεν θα είχαμε τον Φλεβάρη παιχνίδια. Είχαμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι σε αυτές τις μάχες».

To άρθρο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Χάσαμε δύο βαθμούς, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button