Επικαιρότητα

Με buzzer beater Τζοβάρα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ατρόμητος από τον Πανσερραϊκό – Galaksias.com

Ξενέρωσε τον Πανσερραϊκό σε «νεκρό» χρόνο ο Ατρόμητος! Η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο ως το 94′, όμως ένα τραγικό λάθος του Χοβάν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έδωσε την ευκαιρία στον Τζοβάρα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να κρατήσει την ομάδα του Περιστερίου στην κορυφή της βαθμολογία των playouts μετά από την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.

Ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ο Πανσερραϊκός που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 85′ να καθαρίσει το ματς με τον Ουάρντα και να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Κάκιστος ο ρυθμός σε πολλά διαστήματα της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να επιδίδονται στο σκληρό παιχνίδι αναγκάζοντας τον διαιτητή, Τσαγκαράκη να βγάλει αρκετές κίτρινες κάρτες.

Στον Βόλο ταξιδεύει την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος, σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ στις Σέρρες για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46′ Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46′ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62′ Τζοβάρας), Βέργος, Ντιρκς (46′ Βρακάς).

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα (90+3′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button