ΑθλητικάΕνημέρωση

Η εμψυχωτική ομιλία του Σανιόλ στους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική – Galaksias Portal News

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Γεωργία στον «τελικό» των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024, με τον προπονητή των Γεωργιανών Βίλι Σανιόλ να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του για την μεγάλη πρόκληση που έχουν.

Η αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα θα κρίνει ποιος εκ των δυο ομάδων θα βρεθεί στην τελική φάση του Euro 2024, ένας αγώνας με τεράστια σημασία και για τους δυο «μονομάχους» κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Βίλι Σανιόλ.

Κάπως έτσι ο 47χρονος τεχνικός μετά τη νίκη της Πέμπτης(21/03/24) με 2-0 απέναντι στο Λουξεμβούρο, τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του πως θέλει να έχουν ίδια συγκέντρωση και όρεξη στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσουν.

Να σημειωθεί πως το σπουδαίο παιχνίδι Γεωργία – Ελλάδα για τον τελικό του Nations League, από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα βρεθεί στον 6ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

To άρθρο Γεωργία – Ελλάδα: Η εμψυχωτική ομιλία του Σανιόλ στους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button