ΕνημέρωσηΟικονομία

Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης City Advance Riding Techniques από το California Superbike School – Galaksias Portal News

Το σχολείο οδήγησης μοτοσυκλέτας California Superbike School ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου σεμιναρίου ασφαλούς οδήγησης με την επωνυμία City Advance Riding Techniques ή εν συντομία City΄s ART.

Τα πρώτα εξειδικευμένα μαθήματα του City΄s ART  για το 2024 θα γίνουν την Παρασκευή 19 Απριλίου στην πίστα Kart του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων και θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία την Παρασκευή 17 Μαϊου και την Παρασκευή 31 Μαϊου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το City΄s Advance Rider Training είναι το νεότερο πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών που δημιούργησε η ομάδα του ήδη καταξιωμένου σχολείου οδήγησης μοτοσυκλέτας California Superbike School.

Επίσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας στο κόσμο που έχει καταγεγραμμένα στοιχεία απόδοσης της μείωσης των ατυχημάτων και αυτή η τεχνογνωσία έχει μεταφερθεί στην Ελλάδα .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του City’s ART είναι να επισημάνει και να διορθώσει τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες scooter και μοτοσυκλετών, καθώς και η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης μίας μοτοσυκλέτας.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο με πολύ απλή δομή που τονίζει τις βασικές τεχνικές οδήγησης, τις οποίες οι μαθητές καταφέρνουν να τις αφομοιώνουν άμεσα μέσω της συνεχούς επανάληψης και της άμεσης διόρθωσης.

Το City Advance Riding Techniques, που αποτελεί μία μικρογραφία του California Superbike School, απευθύνεται σε όλους τους μοτοσυκλετιστές που θέλουν να μάθουν να κινούνται με ασφάλεια, είτε χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα από ανάγκη, είτε λόγω ευκολίας, είτε από πάθος.

Και στις τρεις περιπτώσεις, η γνώση που θα αποκομίσουν από το City’s ART θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την οδηγική ικανότητά τους, με την κίνηση εντός/εκτός πόλης να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Το City Advance Riding Techniques (City΄s ART) καλύπτει τα παρακάτω θέματα οδηγικής τεχνικής:

  • Έλεγχος του γκαζιού: γιατί, πόσο, πότε, οφέλη στη οδήγηση
  • Συγχρονισμός Ελέγχου του Γκαζιού και αλλαγής κατεύθυνσης: πως αλλάζουμε κατεύθυνση, πότε αρχίζουμε το έλεγχο του γκαζιού, αποτελέσματα
  • Αλλαγή κατεύθυνσης: βέλτιστος τρόπος και οφέλη
  • Επιλογή γραμμής σε μία στροφή
  • Τοποθέτηση του σώματος και της μοτοσυκλέτας στη σωστή γραμμή

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μόλις 5,5 ώρες και το 55% του συνολικού χρόνου αφορά την πρακτική εφαρμογή των ασκήσεων κάτω από την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

Πρόγραμμα σεμιναρίων 2024

  • Παρασκευή 19/4/2024 στις 16.30
  • Παρασκευή 17/5/2024 στις 16.30 και
  • Παρασκευή 31/5/2024 στις 16.30

Τον Ιούνιο θα διεξαχθούν δύο ακόμη σεμινάρια σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cityart.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button