ΕνημέρωσηΠολιτική

«Λάθος να πάμε σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία λίγο πριν τις ευρωεκλογές» – Galaksias Portal News

Είναι λάθος να πάμε σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία λίγο πριν τις ευρωεκλογές, είπε ο Γιώργος Τσίπρας αν και άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμη στην ομιλία του: «Ο Αλέξης Τσίπρας που έπρεπε να είναι εδώ σήμερα είπε ότι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης έθεσε καθαρά θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του. Και τι απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης; Να πάμε σε νέες εσωκομματικές εκλογές μετά από πέντε μήνες. Είναι λάθος που έθεσε θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ο κ. Κασσελάκης και είναι λάθος που του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας ότι ορθά πάει σε εσωκομματική εκλογή. Εδώ και πέντε μήνες χάνουμε έδαφος, η έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπιστίας που προϋπήρχε μεγαλώνει. Είναι κρίσιμο αν θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Το τελευταίο δίμηνο όπου η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με τα περισσότερα μέτωπα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει και δεν ανακτά δυναμική. Η πρώτη ευθύνη για τα λάθη και τα στραβά την έχει ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως παλαιότερα την είχε ο Αλέξης Τσίπρας και ακόμη περισσότερο γιατί αποφασίζει μόνος του. Μην μπερδεύουμε την δυναμική του Στέφανου Κασσελάκη στο κόμμα με την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».

Ο Γιώργος Τσίπρας περιέγραψε μία χαμηλή πτήση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και πρόσθεσε ότι «φταίει ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική λειτουργία στο κόμμα. Ο πρόεδρος τους τελευταίους μήνες αποφασίζει μόνος του. Υπήρξε υπονόμευση; Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν υπήρξε καμία υπονόμευση. Η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών και των μελών στήριξαν τον Στέφανος Κασσελάκη και δεν υπήρξε έλλειμμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του. Αντίθετα δεν υπήρξε καμία εμπιστοσύνη του προέδρου προς τα στελέχη. Ο ίδιος επέλεξε να απομακρυνθεί από τα στελέχη του κόμματος».
 
Κλείνοντας πρότεινε να αποφασίσει το Συνέδριο «να πάμε συντεταγμένα να δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών με τον Στέφανο Κασσελάκη» και συντάχθηκε με την πρόταση του Νίκου Παππά και του Σωκράτη Φάμελλου.

To άρθρο Γιώργος Τσίπρας: «Λάθος να πάμε σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία λίγο πριν τις ευρωεκλογές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button