Επικαιρότητα

100 χρόνια Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με εορταστικές δράσεις – Galaksias.com

Με κεντρικό μήνυμα 100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε», ξεκίνησε  το ΤΕΕ Roadshow στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Πρόκειται για μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή εορταστικών δράσεων, η οποία θα επισκεφτεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα και σήμερα βρισκόταν στην πόλη της Λαμίας.

Μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ, αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο, φέρνοντας το ΤΕΕ, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές πιο κοντά στο ευρύ κοινό, αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα, με μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης.

«Την επόμενη 5ετία το ΤΕΕ θα είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας» εξέφρασε ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιώργος Στασινός σε δηλώσεις του από την Λαμία, στο πλαίσιο του ΤΕΕ Roadshow.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Θανάσης Λυκόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης, δημοτικοί σύμβουλοι, μηχανικοί, καθώς και πολλοί μαθητές σχολείων για ενημέρωση.

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες:

https://www.youtube.com/watch?v=iJgFQAT3v1k

 

  

 

The post Λαμία-ΤΕΕ Roadshow: 100 χρόνια Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με εορταστικές δράσεις appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button