ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μαγικός» Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 36 πόντους απέναντι στους Γουόριορς σε παιχνίδι με δυο παρατάσεις

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε άλλη μια παράσταση στο ΝΒΑ, με τον «βασιλιά» να οδηγεί τους Λέικερς στη νίκη με σκορ 145-144 ενάντια στους Γουόριορς, έχοντας 36 πόντους, 20 ριμπάουντ και 12 ασίστ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις δυο παρατάσεις.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν σαρωτικός ενάντια στους Γουόριορς και με μια ηγετική εμφάνιση, με triple – double κατάφερε να οδηγήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκαν δυο παρατάσεις.

Εκπληκτικός ήταν και ο Στεφ Κάρι ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 46 πόντους, ωστόσο είδε τον Λεμπρόν στο τέλος να χαμογελά και να παίρνει τη νίκη.

Αυτό το ρεσιτάλ του Λεμπρόν μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά την 20η συνεχόμενη συμμετοχή του «βασιλιά» σε All Star Game στο ΝΒΑ, με τον 39χρονο αθλητή να δείχνει πως ακόμα και σε αυτή την ηλικία αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της λίγκας.

To άρθρο «Μαγικός» Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 36 πόντους απέναντι στους Γουόριορς σε παιχνίδι με δυο παρατάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button