ΑθλητικάΕνημέρωση

Στην Ελλάδα ο Βίτορ Ούγκο – Galaksias Portal News

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (21/1) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βίτορ Ούγκο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Βίτορ Ούγκο στον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

O 32χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε από τη Ζυρίχη και προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 17:00 και αναμένεται να περάσει κατευθείαν από τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους πράσινους.

Δεν αποκλείεται ο Ούγκο να βρεθεί και στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της νέας του ομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Παπαδημητρίου και τον Αράο που είναι εδώ αλλά κει με άλλους Βραζιλιάνους που ήρθαν Ελλάδα.

Μάλιστα, ένας φίλος μου παντρεύτηκε στη χώρα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Βεβαίως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα, κάναμε ωραία πράγματα στην Τουρκία, να κατακτήσουμε τίτλους», δήλωσε ο Βίτορ Ούγκο.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Βίτορ Ούγκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button