ΕνημέρωσηΠολιτική

Πανηγυρισμοί μέσα και έξω από τη Βουλή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο – Αγκαλιές και συγκίνηση

Ελάχιστα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα έγινε νόμος του κράτους η ισότητα στον γάμο, καθώς ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το κλίμα στην Βουλή, αλλά και έξω από αυτή ήταν πανηγυρικό. Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματα εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στα θεωρεία της Βουλής. Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που παρακολουθούσαν τη συζήτηση από κοντά. Αλλά και πολλοί από τους βουλευτές δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους.

Στα θεωρεία της Βουλή βρέθηκαν μάλιστα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος….

Εξω από τη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ που πανηγύριζαν για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. 

Φωτογραφίες Eurokinissi

To άρθρο Πανηγυρισμοί μέσα και έξω από τη Βουλή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο – Αγκαλιές και συγκίνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button