ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκη με ανατροπή και νέος «χαμός» στην κορυφή της Super League 1 – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 με ανατροπή την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, βάζοντας και πάλι “φωτιά” στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς, κέρδισε το πρώτο κόρνερ και βρήκε το γκολ στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Από λάθος του Χουάνκαρ, ο Ελίασον πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε στον Βίντα και αυτός πλάσαρε από κοντά για το 1-0 της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού.

Η Λεωφόρος “πάγωσε” για δεύτερο σερί ματς στο ξεκίνημα, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει πάλι αντίδραση. Όπως και με τον ΠΑΟΚ μάλιστα, ο Μπερνάρ λίγο έλειψε να “απαντήσει” αμέσως, αφού είχε σουτ στο 10′ που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά ο Λιβάι Γκαρσία και ο Στίβεν Τσούμπερ βγήκαν δύο εναντίον ενός στην αντεπίθεση, αλλά δεν ολοκλήρωσαν σωστά τη φάση, με τον Ελβετό να σουτάρει καθυστερημένα λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στη συνέχεια να σκοράρει με κεφαλιά του Μπακασέτα στο 25′, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ του Αράο, ο οποίος και είχε κάνει την ασίστ, με σέντρα από δεξιά.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας βρήκε όμως το γκολ λίγο αργότερα, αφού από λάθος του Μουκουντί, ο Ιωαννίδης βγήκε τετ-α-τετ, νικήθηκε από τον Αθανασιάδη, αλλά στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπακασέτας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε μάλιστα στην ολική ανατροπή δύο λεπτά αργότερα, με τον Μουκουντί να κάνει νέο ολέθριο λάθος, τον Ιωαννίδη να κλέβει και πάλι την μπάλα, για να πλασάρει ιδανικά αυτή τη φορά πάνω από τον Αθανασιάδη και να “γράψει” το 2-1 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με το ρυθμό να πέφτει στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει τον Παναθηναϊκό στα καρέ του. “Απείλησε” έτσι μόνο μακρινά σουτ, ενώ οι “πράσινοι” είχαν καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, με τον Ιωαννίδη να αστοχεί δις, στις καλύτερες από αυτές.

 

 

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1: Νίκη με ανατροπή και νέος «χαμός» στην κορυφή της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button