Υγεία & Διατροφή

Βίντεο από την πρώτη «εμφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον – Δείχνει χαρούμενη και υγιής

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που απεικονίζει την στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ πραγματοποιούν δημόσια εμφάνιση στο παντοπωλείο της γειτονιάς στα αγροκτήματα του Ουίνδσορ.

Το σχετικό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η «Sun», με το βρετανικό ταμπλόιντ να αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, «Υπέροχο να σε βλέπουμε ξανά, Κέιτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο βίντεο έρχεται σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος της Sun που φιλοξένησε δηλώσεις πολιτών οι οποίοι βρίσκονταν στα αγροκτήματα του Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Κέιτ Μίντλετον. «Η πριγκίπισσα φαινόταν χαρούμενη και υγιής», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

«Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίζεται σε βίντεο για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο (σ.σ. στο οποίο υπεβλήθη τον περασμένο Ιανουάριο) – δείχνει χαρούμενη και χαλαρή στα ψώνια μαζί με τον Γουίλιαμ», σημειώνει στο σχετικό δημοσίευμά της η Sun.

Tι λέει ειδικός στην γλώσσα του σώματος για την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James μίλησε στη Daily Mail και ανέφερε ότι η συμπεριφορά της Κέιτ στο παντοπωλείο ήταν ένα αριστούργημα για να «καταπνίξει όλες τις τοξικές φήμες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απλά εκπληκτικό να βλέπεις την πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο και αντικείμενο εικασιών και φημών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εμφανίζεται ξαφνικά έτσι και όχι μόνο να δείχνει υγιής, αλλά να είναι γεμάτη ενέργεια και απίστευτα ευτυχισμένη, αλλά και να μην κάνει καμία εμφανή προσπάθεια να κρυφτεί ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Η Κέιτ περπατάει μπροστά από τον Γουίλιαμ εδώ, κάνοντας αρκετά μεγάλα βήματα ώστε να μην αφήνει καμία υποψία αδυναμίας. Ενώ ο Γουίλιαμ κρατά το πρόσωπό του μερικώς κρυμμένο κάτω από το καπέλο του και το κεφάλι του χαμηλωμένο, η γλώσσα του σώματος της Κέιτ εδώ υποδηλώνει την επιθυμία της να φαίνεται.

Το κεφάλι της είναι σηκωμένο και τα μακριά μαλλιά της ανεμίζουν, ενώ χαμογελά πλατιά κάτι που την κάνει να δείχνει ότι είναι απόλυτα αισιόδοξη και χαρούμενη».

Η ειδικός εξηγεί ότι αυτή ήταν μια κίνηση της Κέιτ με σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές της και να διαψεύσει τις θεωρίες συνωμοσίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button