Τρόπος Ζωής

Συνελήφθη 65χρονος για μαστροπεία- Εξέδιδε 38χρονη έναντι αμοιβής – Galaksias Portal News

Στη σύλληψη ενός άνδρα 65 ετών για μαστροπεία, προχώρησαν χθες το βράδυ (30/1), αστυνομικοί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 65χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, προήγαγε στην πορνεία 38χρονη αλλοδαπή με θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την αλλοδαπή έναντι χρηματικού ποσού. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη του 65χρονου.

Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φακός με λειτουργία ηλεκτρικής εκκένωσης τύπου tαser, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης-tαser και καταγραφικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button