Επικαιρότητα

Μιλένα Αποστολάκη – “Στόχος η 2η θέση στις ευρωεκλογές για το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ” – Galaksias.com

Με στόχο τη 2η θέση στις Ευρωεκλογές, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει ανάχωμα «στο καθεστώς Μητσοτάκη και στην Κυβέρνηση της ΝΔ», η βουλευτής του Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μιλένα Αποστολάκη, τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Χίο, την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές.

Παρουσία του βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σταύρου Μιχαηλίδη και του Γραμματέα της ΝΕ του κόμματος Μιχάλη Παρλαμά, η κα Αποστολάκη τόνισε ότι η πρώτη πρόκληση, στις ευρωεκλογές, είναι να φέρουν τους πολίτες πάλι στην κάλπη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και πείθοντας τους ότι υπάρχει λόγος.

Η δεύτερη μάχη αφορά την παράταξη και το δικό τους λόγο για τη μάχη για το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Για τις μάχες που θα δοθούν στο εσωτερικό της Ευρώπης, επισημαίνοντας και τον κίνδυνο που φέρει η άνοδος των ακροδεξιών λαϊκιστικών φωνών.

«Θέλω το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό, ένα ποσοστό που έχοντας εξασφαλίσει τη 2η θέση για το ΠΑΣΟΚ εγγράφει στο συλλογικό υποσυνείδητο ότι εδώ έχουμε μια αξιόμαχη πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί στις επόμενες εκλογές να εγγυηθεί την διακυβέρνηση της χώρας, με όρους εντελώς διαφορετικούς από αυτούς που επιφυλάσσει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μιλένα Αποστολάκη άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση της ΝΔ και πέρα από το ζήτημα της ακρίβειας – που ήταν και το κύριο θέμα της ομιλίας της το βράδυ της Παρασκευής σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Μίλησε για μια Κυβέρνηση που «έχει μια κυριαρχία, όπως καταγράφεται, που όμως είναι πλαστή και εξαιρετικά ευάλωτη».

Σημείωσε ότι είναι μια Κυβέρνηση που με τις πολιτικές της αυξάνει τις ανισότητες, κατεδαφίζει την πιο εμβληματική μεταρρύθμιση της μεταπολίτευσης που είναι το ΕΣΥ, ενώ συνέχισε με τις «μελανές κηλίδες» που αφορούν τις υποκλοπές και για την τραγωδία των Τεμπών. «Την μεθοδική και οργανωμένη, από το Μέγαρο Μαξίμου, επιχείρηση συγκάλυψης των υπευθύνων και των αιτίων». Αναφέρθηκε μάλιστα στη συνέντευξη της Ευρωπαίας Εισαγγελέας, λέγοντας ότι «αποτελεί κόλαφο για τη χώρα μας, καθώς λέει ότι παρεμποδίζεται στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια».

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα του προοδευτικού χώρου, σημείωσε ότι «μετά τις ευρωεκλογές, που κατά την άποψή μου είναι ένα πολιτικό ορόσημο σε ότι αφορά την πορεία της χώρας, θα εξαχθούν συμπεράσματα σε ότι αφορά την ανάγκη πολιτικής ενοποίησης ενός χώρου ο οποίος είναι κατακερματισμένος».

«Στο σημερινό βαθιά κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα, εκείνη η φωνή που με υπεύθυνο, δημοκρατικό, προοδευτικό λόγο μπορεί να είναι το ανάχωμα απέναντι σε αυτή την πλαστή, αλλά επικίνδυνη κυριαρχία της ΝΔ είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε η Μιλένα Αποστολάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button