Επικαιρότητα

Βολιώτισσα κατήγγειλε τον σύζυγό της για βία και βρέθηκε κατηγορούμενη – Galaksias.com

Η πρόσφατη τραγική γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα, ξύπνησε μνήμες για μία 54χρονη γυναίκα από τον Βόλο, η οποία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. Προς έκπληξή της, οι αστυνομικοί τη συμβούλεψαν “να μη μπλέξει”, όμως εκείνη κατευθύνθηκε προς το Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκαν και τυπικά τα χτυπήματα που είχε στο σώμα της, ενώ την επόμενη μέρα προχώρησε σε μήνυση εναντίον του

Το Δικαστήριο έγινε και λόγω αμφιβολιών ο σύζυγός της αθωώθηκε, καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες, αλλά μόνο αυτήκοοι μάρτυρες. Όταν ο σύζυγος αθωώθηκε, κινήθηκε νομικά κατά της συζύγου του καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία (για τον μάρτυρα), ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση, ενώ διώχθηκε και ο μάρτυρας για ψευδορκία.

Η έδρα χθες, αθώωσε και την 54χρονη γυναίκα και τον μάρτυρα, καθώς δεν κατέστη εφικτό να διαπιστωθεί αν όντως το περιστατικό συνέβη.

Η γυναίκα παρουσιάστηκε χθες στο Δικαστήριο αγανακτισμένη από την στάση της Πολιτείας, απέναντι σε μία γυναίκα που φτάνει στο σημείο να καταγγείλει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καθώς τελικά δικαιώνονται οι αστυνομικοί που σε πολλές περιπτώσεις στα αστυνομικά τμήμα λένε ότι “θα μπλέξεις”, καθώς η ταλαιπωρία διήρκησε για χρόνια και χωρίς καταδικαστικό αποτέλεσμα για τον καταγγελόμενο ως δράστη.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button