Επικαιρότητα

Ντέρμπι αιωνίων στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος – Galaksias.com

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον «μαχητικό» Προμηθέα (91-77) και η κούπα του 49ου Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στον «αιώνιο» τελικό της Κυριακής (18/2, 19:00)

Ένα «ξέσπασμα» του Ολυμπιακού στην 3η περίοδο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Προμηθέα ήταν αρκετό, για να στείλει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον τελικό του θεσμού κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor (18/2, 19:00). Τα «βασικά όπλα» των Πειραιωτών έκαναν τη… δουλειά, με τους Πατρινούς να «παλεύουν» το ματς, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά στην τελική ευθεία.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν ο παίκτης που πήρε πολλές μπάλες και βρήκε στόχο με τη second unit των νικητών (15 πόντοι με 5/6 προσπάθειες και 3/3 βολές), με τον Μουστάφα Φαλ να δίνει μεγάλες «μάχες» στο ζωγραφιστό (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ). Διψήφιος για άλλο ένα βράδυ ο Άλεκ Πίτερς (10π.), κομβικός ξανά ο Τόμας Ουόκαπ (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα).

Από την άλλη πλευρά, το δίδυμο Άντονι Κάουαν (20π., 3ρ., 5ασ., 3κλ.) – Κάμερον Ρέινολντς (19π.) τα έδωσε… όλα, αλλά δεν ήταν αρκετό, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να μετρούν συνολικά 19 λάθη. Διψήφιος, αλλά όχι σε καλή βραδιά ο Χάντερ Χέιλ (11π. με 4/13 σουτ, 4 ασίστ/ 5 λάθη), προσπάθησε ο Χάιμε Ετσενίκε (10π., 5ρ.).

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button