ΑθλητικάΕνημέρωση

Ραντεβού με την Ιστορία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε (22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 4 HD), για τους «8» του Conference League, με… όνειρο την παρθενική πρόκρισή του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Έχοντας για “προίκα” το 3-2 του “Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός καλείται να…. αλώσει ή να σταθεί “όρθιος” στο “Σουκρού Σαράτσογλου” της Φενέρμπαχτσε και να πάρει Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Confernece League.

Σε περίπτωση που τα καταφέρουν, τότε, για πρώτη φορά από όταν ιδρύθηκαν, οι “ερυθρόλευκοι” θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Ο προπονητής των Πειραιωτων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε την ευκαιρία να προετοιμάσει καλά την ομάδα του, αφού ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε στα πλέι οφ της Super League. Η Φενέρμπαχτσε είχε αγωνιστική υποχρέωση. “Λύγισε” δύσκολα (2-1) με ανατροπή την Καραγκιουμρούκ εκτός έδρας, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Λιβάκοβιτς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το μοναδικό αλλά μεγάλο πρόβλημα για τον Βάσκο τεχνικό είναι η απουσία του τιμωρημένου Ρέτσου (συμπλήρωσε κάρτες στην φάση που έκανε πέναλτι, στο ματς του “Καραϊσκάκης”). Κατά συνέπεια, παρτενέρ του Κάρμο θα είναι ο Ντόι, που έχει καιρό να παίξει. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Ποντένσε, που είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι για τον ίδιο λόγο.

Από τη μεριά της τουρκικής ομάδας, ο Ισμαΐλ Καρτάλ δεν υπολογίζει τον Ουστερβέλντε, ενώ μένει να φανεί η ετοιμότητα των Φρεντ, Γιουκσέκ, Τζικού, Μπατσουαγί, οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί αλλά είναι αβέβαιο αν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σάμουελ, Μπεκάο, Σογιουντσού, Καντίογλου – Φρεντ, Ζάιτς – Τάντιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί – Τζέκο.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ (Γερμανία)

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ραντεβού με την Ιστορία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button