Επικαιρότητα

Αποχωρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής – Κλείνει ο δρόμος – Galaksias.com

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι δυναμείς της Πυροσβεστικής αποχώρησαν από το φαράγγι, ωστόσο ο δρόμος είναι κλειστός καθώς το πρόβλημα είναι σοβαρό και άγνωστο παραμένει το πότε ακριβώς θα παραδοθεί στην κυκλοφορία

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το βράδυ της Τετάρτης (13/3), μετά από κατολίσθηση που σημειώθηκε στο φαράγγι του Κοτσιφού στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 8 οχήματα και 20 υπαλλήλους για να μπορέσει να δοθεί ο δρόμος ξανά στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό, ενώ αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο για τη σχετική σήμανση, καθώς επίσης και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (14/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι δυναμείς της Πυροσβεστικής αποχώρησαν από το φαράγγι, ωστόσο ο δρόμος είναι κλειστός καθώς το πρόβλημα είναι σοβαρό και άγνωστο παραμένει το πότε ακριβώς θα παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Σημειώνεται ότι στο σημείο μετέβησαν και βρίσκονται εθελοντές της πολιτικής προστασίας και μηχανικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button