ΑθλητικάΕνημέρωση

«Αγώνας κομβικής σημασίας» – Galaksias Portal News

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Βαλένθια, με τον Έλληνα αθλητή να κάνει λόγο για αναμέτρηση κομβικής σημασίας που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια στην Euroleague.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Βαλένθια ανέφερε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μομέντου, με τον έμπειρο γκανρτ μάλιστα να υπογραμμίζει πως οι δυο ομάδες έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού.

Τα λόγια του Λαρεντζάκη πριν το Βαλένθια – Ολυμπιακός:

«Είναι πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι.

Σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε τη Βαλένθια, ξέρουμε ότι έχει από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση.

Παίζει με πολλές επαφές κι έχει σκληράδα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά κι είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε όλο αυτό το μομέντουμ κι όλη αυτή την πίεση».

Εν συνεχεία, ο Λαρεντζάκης εξήγησε:

«Είναι κι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα κι αυτή η άμυνα κι η νοοτροπία ότι κάθε φάση δίνουμε το 100% και με πολλές επαφές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια, τα ξέρουμε, να πάμε εκεί και να τα εκμεταλλευτούμε».

Σε ερώτηση για το πρώτο ματς, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, ο Λαρεντζάκης απάντησε:

«Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ήταν πολύ καιρό πριν. Σίγουρα να μη πέσουμε πάλι στην παγίδα και σε αυτή τη διστακτικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς».

Στο τέλος, ο Λαρεντζάκης είπε για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ:

«Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού, στα υπέρ μας».

 

To άρθρο Λαρεντζάκης για το Βαλένθια – Ολυμπιακός: «Αγώνας κομβικής σημασίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button