ΕνημέρωσηΠολιτική

«Παραποίησαν βάναυσα την αλήθεια» – Galaksias Portal News

«Στην πλάτη της Αθήνας, με μονταζιέρες και συκοφαντίες, επιχειρεί το ακροδεξιό μπλοκ της Νέας Δημοκρατίας να ανακόψει τις εκλογικές διαρροές προς τα δεξιά της» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Χάρης Δούκας.

«Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, ένας πρώην υπουργός, ένας νυν υπουργός, με την αμέριστη βοήθεια των κυβερνητικών trolls και της συνδικαλιστικής ηγεσίας των αστυνομικών, παραποίησαν βάναυσα την αλήθεια» τονίζει ο Χάρης Δούκας για το περιστατικό στο δημοτικό συμβούλιο με «βολές» προς τη Νέα Δημοκρατία.

«Από μια 9ωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αποφάσισε και δρομολόγησε μεγάλα έργα, όπως τη Διπλή Ανάπλαση, έκοψαν και έραψαν φράσεις όπως τους βόλευε. Δεν μπορούν ακόμη να αποδεχτούν την εκλογική τους ήττα στον Δήμο Αθηναίων, δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η Αθήνα προχωρά γρήγορα και τολμηρά στην επόμενη μέρα» τονίζει ο Χάρης Δούκας.

Και καταλήγει: «Ο μεγάλος μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, έλεγε «Εθνικό είναι το Αληθές». Όσο και αν κάποιοι πορεύονται με ψέματα και διαστρεβλώσεις, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να «μπαζωθεί» η αλήθεια. Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις. Συνεχίζουμε…».

Νωρίτερα, είχε κάνει ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης με την οποία στηρίζει τον δήμαρχο Αθηναίων.  

Τέλος, η Νέα Αριστερά, στη δική της ανακοίνωση για το θέμα, αναφέρει ότι «η χυδαία επίθεση στον Χάρη Δούκα θα πέσει στο κενό».

Στην ανακοίνωση της υποστηρίζει: «Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ είναι η κοπτοραπτική της τοποθέτησης του κατά τη διάρκεια ενός δημοτικού συμβουλίου. Φαίνεται ότι η τεχνική του μοντάζ αναδεικνύεται σε βασικό εργαλείο των φανερών και υπόγειων μηχανισμών της Δεξιάς. Ματαιοπονούν».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button