Κόσμος

Η πρώτη δημόσια αναφορά του Ουίλιαμ στην ασθένεια του βασιλιά Κάρολου – Galaksias.com

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναφέρθηκε στην ασθένεια του βασιλιά Καρόλου για πρώτη φορά το βράδυ της Τετάρτης (7/2) μετά την ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την περασμένη Δευτέρα.

Η αναφορά στην διάγνωση για καρκίνου, έγινε σε ένα γκαλά για την Υπηρεσία Αεροπορικών Ασθενοφόρων στο κέντρο του Λονδίνου.

«Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων, σας ευχαριστούμε», είπε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το χώρο του γκαλά αναφερόμενος στην ασθένεια του βασιλιά Καρόλου.

Αργότερα ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρίγκιπα της Ουαλίας, να μιλάει χαμογελαστός με τον σταρ του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην διοργάνωση απόψε.

Να σημειωθεί ότι ο Ουίλιαμ είναι πρώην πιλότος αεροπορικού ασθενοφόρου με το East Anglian Air Ambulance και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συναντήσει μέλη του πληρώματος, πρώην ασθενείς και υποστηρικτές πριν εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία.

Ο πρίγκιπας αναμένεται να αναλάβει περισσότερα δημόσια καθήκοντα ενώ ο πατέρας του επικεντρώνεται στη θεραπεία που λαμβάνει για τον καρκίνο από τον οποίο ανακοινώθηκε ότι πάσχει.

Ο βασιλιάς Κάρολος, έχει αναβάλει όλα τα δημόσια καθήκοντά του, ωστόσο, συνεχίζει να εργάζεται για τις κρατικές υποθέσεις και να συνομιλεί με τον τον βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ. Όπως ανακοινώθηκε όμως, η επικοινωνία τους αυτή την εβδομάδα θα γίνει τηλεφωνικά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button