Τρόπος Ζωής

Πέθανε η τραγουδίστρια Melanie – Είχε εμφανιστεί στο Woodstock το 1969 – Galaksias Portal News

Πέθανε η τραγουδίστρια Melanie σε ηλικία 76 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η Melanie που πέθανε την Τρίτη (23.01.2024) είχε εμφανιστεί στο Woodstock το 1969 και είχε μεγάλες ποπ επιτυχίες με τα «Brand New Key» και «Lay Down (Candles in the Rain)» στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Την είδηση για τον θάνατό της έκανε γνωστή η διαφημιστική της εταιρεία Glass Onyon PR.

Δεν έχουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό της. Η Melanie Safka ήταν στο στούντιο αυτό τον μήνα, καθώς ήθελε να βγάλει νέο δίσκο διασκευές τραγουδιών, με τίτλο «Second Hand Smoke», για την εταιρεία Cleopatra. Σύμφωνα με την εταιρεία θα ήταν το 32ο άλμπουμ της.

Τα τρία της παιδιά, η Leilah, η Jeordie και ο Beau Jarred, ανάρτησαν ένα μήνυμα στο Facebook, γράφοντας: «Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς για την αγάπη που έχετε για τη μητέρα μας και να σας πούμε ότι σας αγαπούσε όλους σας πάρα πολύ! Ήταν μία από τις πιο ταλαντούχες, δυνατές και παθιασμένες γυναίκες της εποχής και κάθε λέξη που έγραφε, κάθε νότα που τραγουδούσε το αντανακλούσε.

 

 

 

Ο κόσμος μας είναι πολύ πιο σκοτεινός, τα χρώματα ενός θλιβερού, βροχερού Τενεσί ωχριούν με την απουσία της σήμερα, αλλά ξέρουμε ότι είναι ακόμα εδώ, χαμογελώντας σε όλους μας, σε όλους σας, από τα αστέρια».

To άρθρο Πέθανε η τραγουδίστρια Melanie – Είχε εμφανιστεί στο Woodstock το 1969 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button