ΑθλητικάΕνημέρωση

Τα ιστορικά γκολ πρόκρισης, ο απίθανος Κουλιεράκης και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία επική ανατροπή, διέλυσε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5-1 στην Τούμπα και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League, φέρνοντας τούμπα το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Κροατία.

Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε με 3-0, οι Κροάτες μείωσαν σε 3-1 και πίστεψαν ότι θα στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο ο Κουλιεράκης εκτέλεσε εκ νέου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να έρθει ο Ζίβκοβιτς με πέναλτι να υπογράψει την ιστορική πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στα προημιτελικά του Conference League.

O νεαρός διεθνής Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, σημείωσε δύο γκολ, όντας απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Δείτε τα δύο ιστορικά γκολ του ΠΑΟΚ που σφράγισαν την πρόκριση στους “8” του Confence League:

Μετά το τελευταίο σφύριγμα στην Τούμπα, επικράτησε χαμός, με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει έξαλλα την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Ονειρική βραδιά για τον ΠΑΟΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα έχει εκπρόσωπο στην Ευρώπη και τον Απρίλιο!

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τα ιστορικά γκολ πρόκρισης, ο απίθανος Κουλιεράκης και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button