ΕνημέρωσηΟικονομία

Σενάρια για αυξήσεις σε προγράμματα και επιδόματα που αφορούν σε οικογένειες

Μέτρα αύξησης ορισμένων επιδομάτων τα οποία αφορούν στις οικογένειες βρίσκονται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ενόψει των σημερινών (22.01.24) ανακοινώσεων του ΥΠΟΙΚ, κου Κωστή Χατζηδάκη και της Υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, κας Σοφίας Ζαχαράκη, πως εκείνο το οποίο φαίνεται να έχει προκριθεί είναι “αυξήσεις των ποσών” για προγράμματα όπως “νταντάδες της γειτονιάς”  και “κάποιων επιδομάτων που αφορούν οικογένειες”.

Yπενθυμίζεται πως σε τελευταία δήλωση του ο πρωθυπουργός κος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ανέφερε πως «θέλουμε να στηρίξουμε ιδιαίτερα τις νέες οικογένειες, τις οικογένειες με παιδιά. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού. Αυτός είναι ένας τομέας που αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Πώς στηρίζουμε τις οικογένειες; Πώς στηρίζουμε τους ανθρώπους που αναγκάζονται να νοικιάζουν τώρα που τα ενοίκια αυξάνονται; Αυτή είναι μια βασική προτεραιότητα για την κυβέρνησή μου και θα περιμένετε να ανακοινωθούν διάφορα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση πολύ σύντομα» τόνισε πρόσφατα από το Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

To άρθρο Σενάρια για αυξήσεις σε προγράμματα και επιδόματα που αφορούν σε οικογένειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button