Κόσμος

Συνάντηση για το νέο συμβόλαιο με τον Κβαρατσχέλια – Galaksias.com

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έκανε «θραύση» την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι, την οποία οδήγησε τον τίτλο και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ η διοίκηση των «παρτενοπέι» έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να τον «δέσει» με νέο ισχυρό συμβόλαιο έως το 2028.

Ο Γεωργιανός σταρ και ο μάνατζερ του, Μαμούκα Τζουγκέλι, θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με τον ιδιοκτήτη της περυσινής πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, για να κλείσουν την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2027, κατά ένα χρόνο, στο οποίο θα μπει ρήτρα εξαγοράς στα 200 εκατ. ευρώ, όπως σχετικά αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις δύο χρόνια μετά την αγορά του από τη Ντινάμο Μπατούμι της Γεωργίας, αντί 11.5 εκατ. ευρώ, το κασέ του έχει εκτοξευτεί πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ, και οι Ναπολιτάνοι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας του διπλασιασμό στις αποδοχές του 23χρονου διεθνή Γεωργιανού μεσοεπιθετικού στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button