ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Γιουνάιτεντ γλίτωσε το κάζο του αιώνα στα πέναλτι – Από 3-0 ισοφαρίστηκε 3-3 από την Κόβεντρι! – Galaksias Portal News

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε στα πέναλτι ένα ιστορικό κάζο, καθώς επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία και έστω και έτσι, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, και προκρίθηκε στον τελικό της 25ης Μαϊου, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο από τη συμπολίτισσα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και της παράτασης έληξε ισόπαλο 3-3 και ο ηρωϊσμός των παικτών της Κόβεντρι «λύγισε» στα πέναλτι, όπου αστόχησε δύο φορές και οι «κόκκινοι διάβολοι» με τη ψυχή στο στόμα πήραν την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ ήταν καλύτερη ειδικά στο Α’ μέρος και προηγήθηκε με 3-0 με τα γκολ των ΜακΤόμινεϊ (23′), Μαγκουάιρ (45′) και Φερνάντες (58′), αλλά στη συνέχεια κατέβασε «στροφές» θεωρώντας πως έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, αλλά η Κόβεντρι προκάλεσε πανικό στα τελευταία λεπτά, καθώς μείωσε με τους Σιμς (71′) και Ο’ Χάρε (78′) και πίεσε στις τελευταίες φάσεις για το γκολ της ισοφάρισης.

Η πίεση έφερε αποτέλεσμα, καθώς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ράιτ από το σημείο του πέναλτι, οδηγώντας το ματς στην παράταση και δείχνοντας πως πήγε στο Γουέμπλεϊ για να παλέψει έως την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα η ορμή της Κόβεντρι συνεχίστηκε και στην παράταση, όπου πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά δύο φορές το VAR έκοψε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της. Τελικά όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ιστορική ανατροπή στα πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει για 22η φορά στον τελικό της διοργάνωσης, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε την Αρσεναλ, που έχει 21 συμμετοχές σε τελικό του FA Cup.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αγγλίας:

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 1-0

Κόβεντρι-Μάντσεστερ Γ. 3-3 (κ.δ. και παράταση, 2-4 στα πέναλτι)

Τελικός 25/5

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button