Κόσμος

«Αυτή ήταν η επίθεση στο Ισραήλ – Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε» – Galaksias.com

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση με drones και πυραύλους του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Τα γεγονότα είναι καταιγιστικά και πριν από λίγο η Ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι “Αυτή είναι η επίθεση και ολοκληρώνεται”.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Ιράν στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών η επίθεση στο Ισραήλ «μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ολοκληρωθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο ένα λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι πολύ πιο σοβαρή. Είναι μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του αδίστακτου ισραηλινού καθεστώτος, από το οποίο οι ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ!” πρόσθεσε η ιρανική αποστολή.

Νωρίτερα, εκατοντάδες drones εξαπολύθηκαν από Ιράν, Υεμένη και Λίβανο. Σε μία μεγάλη προσπάθεια αναχαίτισης των drones, σηκώθηκαν αμερικανικά και βρετανικά μαχητικά τα οποία κατέρριψαν τα ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης έγραφαν ότι έχει ξεκινήσει ήδη και ένα τρίτο κύμα επιθέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έχουν εξαπολύσει δεκάδες drones και πυραύλους με στόχο συγκεκριμένα σημεία στο Ισραήλ, μετέδωσαν αργά το Σάββατο τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν.

Δείτε Live

 

Ισραήλ: Όλα τα drones αναχαιτίστηκαν

Ότι καταρρίφθηκε το σύνολο –ή σχεδόν στο σύνολό τους- των drones- καμικάζι που εκτόξευσε το Ιράν, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ.

Όπως ανέφερε ο αξιωματούχος, περισσότερα από 100 ιρανικά drones έχουν ήδη αναχαιτιστεί εκτός του ισραηλινού εναέριου χώρου «σε σύνολο εκατοντάδων που εκτοξεύθηκαν προς τη χώρα».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι τα drones καταρρίφθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτήν την ώρα, τα αντιεροπορικά συστήματα του Τελ Αβίβ καταρρίπτουν τα drones που βρίσκονται πάνω από το Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει βαλλιστικοί πύραυλοι να έχουν εκτοξευτεί προς το Ισραήλ.

Η αεράμυνα του Ισραήλ αναχαιτίζει ιρανικά drones:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button