Κόσμος

«Θα διασφαλίσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα» – Νέες προκλητικές δηλώσεις – Galaksias.com

«Έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της Γαλάζιας Πατρίδας», είπε χαρακτηριστικά στην τελετή παράδοσης.

Το τουρκικό ναυτικό παραλαμβάνει σήμερα (19/1) μία φρεγάτα τουρκικής ναυπήγησης, ένα μη επανδρωμένο σκάφος που μπορεί να μεταφέρει και οπλικά συστήματα, ένα πλοίο υποστήριξης μάχης που μπορεί να μεταφέρει και τα μη επανδρωμένα σκάφη και ένα πλοίο γενικής υποστήριξης.

«Σήμερα, δεν αρκούμαστε στην παράδοση των πλοίων μας, παραδίδουμε στο ναυτικό μας το πρώτο μη επανδρωμένο όχημα επιφανείας με δυνατότητα ηλεκτρονικού πολέμου στον κόσμο», συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η ναυτική μας ισχύς αυξάνεται με τα πλοία μας. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε νέες επιτυχίες το επόμενο διάστημα. Το μυστικό αυτών των επιτυχημένων έργων είναι η στενή συνεργασία και ο συντονισμός μεταξύ των φορέων», πρόσθεσε.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παράδοση και των «τουρκικών» πυραυλικών συστημάτων, ενώ μέχρι τον Μάρτιο θα γίνει η παράδοση και του πρώτου υποβρυχίου PIRI REIS, από τα έξι που ναυπηγούνται.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button