Επικαιρότητα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Παραμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια – Galaksias.com

Με κοινή επιστολή τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πρόεδροι 4 Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης αναφέρονται στο γεγονός ότι από τη συνάντηση της Τρίτης θα απουσιάζει εκπρόσωπος του νησιού

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες των Χανίων, οι οποίοι χθες πραγματοποίησαν λαϊκό γλέντι στα Μεγάλα Χωράφια, ενώ έκλεισαν και τον ΒΟΑΚ  συμβολικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές οχημάτων. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι και στα Χανιά δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω «αν δεν πάρουν αυτά που δικαιούνται».

Σήμερα Δευτέρα, θα λάβουν απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν στην σύσκεψη των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, ενώ αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της εθνικής οδού στα Μεγάλα Χωράφια για όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσκεψη

Την ίδια ώρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνάντηση της Τρίτης, εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό,  καθώς από αυτήν θα κριθεί η πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Με κοινή επιστολή τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πρόεδροι 4 αγροτικών συλλόγων της Κρήτης αναφέρονται στο γεγονός ότι από τη συγκεκριμένη συνάντηση θα απουσιάζει εκπρόσωπος του νησιού.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button