Τρόπος Ζωής

Νέος σάλος για την γεννημένη στην Ουκρανία «Μις Ιαπωνία» – Επέστρεψε το στέμμα της γιατί αποκαλύφθηκε η σχέση της με παντρεμένο

Η 26χρονη Καρολίνα Σιίνο, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Ιαπωνία» έδωσε πίσω το στέμμα που κέρδισε στα φετινά καλλιστεία μετά από ένα δημοσίευμα που αποκάλυψε τη σχέση της με παντρεμένο.

Η Καρολίνα Σιίνο στέφθηκε «Μις Ιαπωνία» στα καλλιστεία που έγιναν πριν από δύο εβδομάδες (25.01.2024) αλλά η νίκη της πυροδότησε ντιμπέιτ λόγω της καταγωγής της.

Ενώ ορισμένοι χαιρέτισαν τη στέψη της, άλλοι είπαν ότι δεν εκπροσωπούσε τα παραδοσιακά τα ιδανικά ομορφιάς της Ιαπωνίας και κατηγόρησαν τον διαγωνισμό ότι ευνοεί τα «δυτικά πρότυπα ομορφιάς».

Ένα τοπικό περιοδικό δημοσίευσε ότι είχε σχέση με παντρεμένο. Το άρθρο στην εφημερίδα Shukan Bunshun ανέφερε ότι η Σίινο είχε σχέση με έναν παντρεμένο influencer και γιατρό.

Ο άνδρας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

Η Καρολίνα Σίινο αναδείχθηκε Μις Ιαπωνία 2024 – Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Στην αρχική τους απάντηση στο δημοσίευμα την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές των καλλιστείων υπερασπίστηκαν τη νικήτρια, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος.

Ωστόσο, τη Δευτέρα, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η ίδια ομολόγησε ότι γνώριζε για τον γάμο και την οικογένεια του άνδρα.

Μάλιστα η ίδια ζήτησε συγγνώμη για την παραπλάνηση και οι διοργανωτές αποδέχθηκαν την παραίτηση από τον τίτλο της, ανέφερε η «Ένωση Μις Ιαπωνία».

«Λυπάμαι πραγματικά για το τεράστιο πρόβλημα που προκάλεσα και που πρόδωσα αυτούς που με στήριξαν», δήλωσε η ίδια σύμφωνα με το Skynews.

Η Σιίνο ζήτησε συγγνώμη και από τους θαυμαστές της και το ευρύ κοινό λέγοντας ότι αρχικά ενήργησε από φόβο και πανικό.

Ο τίτλος της Μις Ιαπωνία θα παραμείνει πλέον κενός για το υπόλοιπο της χρονιάς και μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό, αν και υπήρξαν αρκετές επιλαχούσες.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία πριν μετακομίσει με τη μητέρα της στην Ιαπωνία σε ηλικία πέντε ετών και πάρει το ιαπωνικό επώνυμο του πατριού της. Μιλάει και γράφει άπταιστα Ιαπωνικά και πολιτογραφήθηκε το 2022.

Στην ευχαριστήρια ομιλία της στα καλλιστεία είχε πει: «Δεν με είχαν αποδεχτεί ως Γιαπωνέζα, πολλές φορές, αλλά είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη για αυτούς που με έχουν αποδεχτεί ως Γιαπωνέζα σήμερα».

To άρθρο Νέος σάλος για την γεννημένη στην Ουκρανία «Μις Ιαπωνία» – Επέστρεψε το στέμμα της γιατί αποκαλύφθηκε η σχέση της με παντρεμένο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button