ΑθλητικάΕνημέρωση

Με Σλούκα και Κουζμίνσκας οι 12άδες των δύο ομάδων στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ – Galaksias Portal News

Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ξεκινάει με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (15/02/24, 18:00) και οι δύο ομάδες έκαναν γνωστές τις 12άδες τους, με τους Κώστα Σλούκα και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές.

Ο Κώστας Σλούκας είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού λόγω θλάσης, αλλά τέθηκε τελικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρώτο ματς του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Αντίστοιχα για την Ένωση, επιστρέφει από το δικό του τραυματισμό ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ενισχύοντας το σύνολο του Ηλία Ζούρου στη “μάχη” για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου της Κρήτης.

Οι 12άδες στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

ΑΕΚ Betsson (Ηλίας Ζούρος): Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με Σλούκα και Κουζμίνσκας οι 12άδες των δύο ομάδων στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button